Dömös
- Járja be az ország egyik legszebb erdei túrista útját Dömösről kiindulva /6km szálláshelyünktől/, és élvezze a Rámszakadék természeti szépségét!

Esztergom-Párkány
- Csak 30perces autóúttal eléri a tőlünk 20km-re fekvő egyházi és kulturális centrumot.Megtekintheti a Katolikus Egyház Kincstárát és az Európa hírű Esztergomi Bazilikát!
- az Aqasziget élmény fürdő örömeivel kényeztesse magát.
- a Mária Valéria hídon pár perces sétával eléri a Délszlovákiai Párkányt!

Vác
A Duna bal partján, szálláshelyünktől 20km.re van egyik legszebb barokk-klasszicista városunk!Tekintse meg a Váci székes- egyházat, a Püspöki palotát, és a városnézés hangulatát egy Duna parti séta látványával tegye emlékezetessé!

Szentendre
Mediterrán hangulatú város, ahol barokk és copf házacskák között barangolhat macskaköves utcákon, szűk sikátorokon girbe-gurba lépcsőkön.Megtekintheti a Szabadtéri Néprajzi Múzeumban Magyarország vidékeinek tárgyi kultúráját hagyományait!

Leányfalu
Ajánljuk kedves vendégeinknek a tőlünk 10km-re lévő termálfürdőt Leányfalun! A vízben végzett fürdőkúrától a mozgásszervi megbetegedésben szenvedő betegek panaszainak csökkenése és gyógyulása várható. A gyógyvíz közismert gyógyhatása, hogy megnyugtat, csökkenti, vagy megszünteti az ideg- és izomfájdalmakat.